| Leksikon!!!!!!!! | |
|
+3milicas *Pure evil* *Anny*Princess* Admin 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Anny*Princess* Admin Administrator
Broj poruka : 304 Godina : 28 Lokacija : Sa Anny y Dull na bini Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Leksikon!!!!!!!! Sre Mar 05, 2008 8:44 pm | |
| Upisite se u moj leksikon!!!!!! Ime i prezime: Adresa: Grad: Datum rodjenja: Znak u horoskopu: Boja kose: Boja ociju: Skola: Najbolji predmet: Najbolja drugarica: Najbolji drug: Najbolja knjiga: Najbolji pisac: Naj grupa: Najbolji pevac/ica: Najbolji glumac/ica: Najbolja pesma: Sportski klub za koji navijam: Sport koji volim: Zivotinja koju volim: Kada porastem bicu: Decko: Nesto za kraj: Moja slika: | |
|
| |
*Pure evil* Moderator
Broj poruka : 43 Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Ajoooooooooooo evo i mene Sre Mar 05, 2008 9:10 pm | |
|
Poslednji izmenio *Pure evil* dana Ned Jan 01, 2012 2:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 304 Godina : 28 Lokacija : Sa Anny y Dull na bini Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Sre Mar 05, 2008 11:08 pm | |
| Ime i prezime:Sladjana Purkovic Adresa:Ne morate da znate.... Grad:Lukicevo(selo kod Zrenjnina) Datum rodjenja:15.02.1996. Znak u horoskopu:Vodolija Boja kose:smedja Boja ociju:smedje Skola:os Branko Copic Najbolji predmet:biologija Najbolja drugarica:Marija Najbolji drug:Nenad Najbolja knjiga:''Ok je nosim velike gacerone'' Najbolji pisac:Muni Vicer Naj grupa:REBELDE(zna se) Najbolji pevac/ica:Anahi i Alfonso Najbolji glumac/ica:Angelina Jolie i Brad Pit Najbolja pesma:''Cuando amor acaba'' Sportski klub za koji navijam:Zvezda Sport koji volim:Kosarka Zivotinja koju volim:Pas Kada porastem bicu:Nesto... Decko:hm...necu da vam kazem!!!! Nesto za kraj:Baj Amiga!!!! Moja slika:http://www.sendspace.com/file/pmln3w | |
|
| |
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Sre Mar 05, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
milicas Administrator
Broj poruka : 170 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Sre Mar 05, 2008 11:33 pm | |
| Ime i prezime: Milica Spasic Adresa: /// Grad:Nish Datum rodjenja: 3.3.1993. Znak u horoskopu: Riba Boja kose: Smedja Boja ociju: zelena Skola: OS "Ratko Vukicevic" Najbolji predmet: Matematika, Najbolja drugarica: Aleksandra i Marija Najbolji drug: Stefan i Marko Najbolja knjiga: Ja sam legenda Najbolji pisac: Paulo Koeljo Naj grupa: pa ajde RBD Najbolji pevac/ica: Avril Lavigne Najbolji glumac/ica:Mariana Seoane i Marjorie de Sousa Najbolja pesma: Crossing Borders Sportski klub za koji navijam: Najbolji... Sport koji volim: Americko rvanje... Zivotinja koju volim: Zec Kada porastem bicu: Advokat... Decko: pa sad..... Nesto za kraj: BYE.... | |
|
| |
milicas Administrator
Broj poruka : 170 Godina : 31 Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Sre Mar 05, 2008 11:35 pm | |
| | |
|
| |
RBD Sanja Dodrodosla na forum!!!!!!Nadam se da ces biti redovna!!!!
Broj poruka : 2 Datum upisa : 06.03.2008
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Čet Mar 06, 2008 1:17 am | |
| me i prezime: Sanja Blagojević Adresa: ........ Grad: Sremska Mitrovica Datum rodjenja: 19. maj 1994. Znak u horoskopu: bik Boja kose: plavo-smeđa Boja ociju: plavo-zelene Skola: B.P.P. Najbolji predmet: Englenski, srpski Najbolja drugarica: Maja, Biki, ekica, Verica Najbolji drug: Bora, đura, Aca Najbolja knjiga: Ne znam Najbolji pisac: Niko Naj grupa: Rbd i us5 Najbolji pevac/ica: Ima ih puno Najbolji glumac/ica: Najbolja pesma: Sportski klub za koji navijam: Sport koji volim: svi borilački sportovi i atletika Zivotinja koju volim: Konj, mačka Kada porastem bicu: velika Decko: Za sada ga nemam Nesto za kraj: Ćao..... Moja slika: ((-@-@-)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Pet Mar 07, 2008 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Andrejica Moderator
Broj poruka : 12 Datum upisa : 20.03.2008
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Čet Mar 20, 2008 7:03 pm | |
| Ime i prezime: Andrea S Adresa: Ulica Tuge Grad: Subotica Datum rodjenja: 03.05.1985 Znak u horoskopu: Bik Boja kose: Smedja Boja ociju: Smedja Skola: Tehnoloski fakultet Najbolji predmet: Prehrambena tehnologija Najbolja drugarica: Ela Najbolji drug: Ervin Najbolja knjiga: Gresna zadovoljstva Najbolji pisac: Den Simon Naj grupa: Colonija Najbolji pevac/ica: Dino Merlin Najbolji glumac/ica: Meg Rajan, Nicolas Cage Najbolja pesma: Smijehom strah pokrijem Sportski klub za koji navijam: / Sport koji volim: plivanje Zivotinja koju volim: macka Kada porastem bicu: ja Decko: imam Nesto za kraj: Cao | |
|
| |
brana_buntovnica Dodrodosla na forum!!!!!!Nadam se da ces biti redovna!!!!
Broj poruka : 34 Godina : 31 Lokacija : u back stage-u sa anny Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Sub Apr 12, 2008 6:37 pm | |
| Ime i prezime: Branislava Zivkovic Adresa: Stojana Protica 34 Grad: Beograd Datum rodjenja: 07.02.1993 Znak u horoskopu: vodolija Boja kose: kestenjasta Boja ociju:plava Skola: XII gimnazija Najbolji predmet: InFoRmAtIkA Najbolja drugarica: Katja Najbolji drug: Rastko Najbolja knjiga: Decko iz susedstva Najbolji pisac: ima ih puuuuuno Naj grupa: RBD,PCD Najbolji pevac/ica: Anny-Poncho Najbolji glumac/ica: Anny-Poncho Najbolja pesma: Inalcanzable,salvame Sportski klub za koji navijam:ni za koga Sport koji volim: tenis,ples Zivotinja koju volim:krava Kada porastem bicu: Vlasnik Microsofta i Googla Decko: ne Nesto za kraj: Anny je mij idol | |
|
| |
Jovaniicaa Dodrodosla na forum!!!!!!Nadam se da ces biti redovna!!!!
Broj poruka : 1 Datum upisa : 19.11.2009
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Čet Nov 19, 2009 12:09 am | |
| Ime i prezime:Jovanaaa... Adresa:Haha a da ti ne bi i dalaa... Grad:SUBOTICAA <3 Datum rodjenja:17.1... Znak u horoskopu:Jarac Boja kose:Smedjaa Boja ociju:Zelena Skola:Kovacic Najbolji predmet:Engleski i tehnickoo Najbolja drugarica:Vanjaa <3 Klara <3 Minja <3 Raca <3 Nadja <3 Nina <3 Najbolji drug:Kostaa <3 Nikola <3 Dusaan <3 ... Najbolja knjiga:Pa.. nema xD Najbolji pisac:Dz.K.Rouling <3 SOFI KINSELA Naj grupa:US5 Black Eyed Peas <3 PCD :* Najbolji pevac/ica:Beyonce <3 Miley Cyruus Najbolji glumac/ica:Emma Watson Najbolja pesma:Trenutno BOOM BOOM POW <3 Sportski klub za koji navijam:ZVEZDAAAAAA <3 Sport koji volim:Odbojka Zivotinja koju volim:Pas i mali beeli misevi <3 Kada porastem bicu:Zena fudbalera Decko:Imaam <3 Nesto za kraj: <3 Moja slika:Haha zaboravii <3 | |
|
| |
taanja Gost
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! Pon Okt 25, 2010 7:32 pm | |
| ime i prezime:Tanja Vukovic adresa:nzn koja haha!! grad:??? datum rodjenja:11.10.1995 znak u horoskopu:vaga boja kose:smedja boja ociju:zelena skola:mesa.s najbolji predmet:matematika,,ekonomika,trgovinsko poslovanje,poznavanje robe drugarica:azra,sretena,nada drug najj:milos,nemanja,vukosav,nemanja2,borislav,nikola1,nikola2,ALEKSANDAR najbolja knjiga:ne citam knjige nit sam kad koju procitala najbolji pisac:neam blagee:) najbolja grupa:tokio hotell najbolji pevac\ica:seka aleksic,eross ramazoti,tinna tarner najj glumac:??? najbolja pesma:tamo gde si ti i comander sportski klub za koji navijam:*PARTIZAN*the best,,ma zna seee |najboljiii sport koji volim:teretana,,odbojka,kosarka,fudball zivotinja koju volim:nemam pojma volim svee ) kad porastem bicuu::ona ista jaa,,haha salim se decko:nemam nestoo za kraj:veliki pozz adioss a migos heheh:SSSSSSSSSSSSS |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Leksikon!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| Leksikon!!!!!!!! | |
|